Καθαρά και πράσινα αξεσουάρ αυτοκινήτου

Η προσθήκη αξεσουάρ του αυτοκινήτου σας μπορεί να μετατρέψει μια βαρετή οδηγική εμπειρία σε ζωντανή. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψετε χρήματα μόνο και μόνο επειδή θέλετε να αναβαθμίσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Υπάρχουν αξεσουάρ αυτοκινήτου που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Το πλεονέκτημα των αξεσουάρ αυτοκινήτου DIY είναι ότι μπορείτε να ομορφύνετε το αυτοκίνητό σας με την ελάχιστη χρήση επιβλαβών χημικών και ακριβών υλικών.

Μπορείτε να αρχίσετε να προσαρμόζετε αξεσουάρ με τα καθίσματα αυτοκινήτου, καθώς τα καθίσματα είναι αυτά που βλέπουν πρώτα οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στο αυτοκίνητό σας. Δώστε στα καθίσματα αυτοκινήτου μια ολική ανανέωση καλύπτοντάς τα με το δικό σας ειδικά σχεδιασμένο κάλυμμα καθίσματος αυτοκινήτου. Μπορείτε να δημιουργήσετε καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου από παλιές πετσέτες, πουκάμισα και άλλα μοναδικά σχεδιασμένα υφάσματα. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει το αυτοκίνητό σας να αποκτήσει μια εντελώς νέα εμφάνιση από το εσωτερικό χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε καθόλου.

Η ακαταστασία είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε αρωματικα αυτοκινητου οδηγός καθημερινά. Μπορεί να έχει τη μορφή κομματιών χαρτιού, στυλό, συμπαγών δίσκων, ακόμη και μερικών από τα προσωπικά σας αξεσουάρ, όπως τηλέφωνα και γυαλιά ηλίου. Εγκαθιστώντας ένα organizer για αυτά τα μικρά αντικείμενα, θα μπορείτε να απαλλαγείτε από την ακαταστασία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε σημαντικά αντικείμενα χωρίς δυσκολία. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε οργανωτή εμπορικής κατασκευής. Απλώς φτιάξτε το δικό σας από ένα παλιό κουτί δώρου καλυμμένο με ειδικό χαρτί για να φαίνεται ευπαρουσίαστο.

Τα σκουπίδια με τη μορφή δοχείων πρόχειρου φαγητού και άλλων μικροαντικειμένων μέσα στο αυτοκίνητό σας μπορούν επίσης να θεωρηθούν ακαταστασία. Διατηρήστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας καθαρό, τοποθετώντας έναν μικρό κάδο απορριμμάτων στο πάτωμα κοντά στο πίσω κάθισμα για τους επιβάτες. Βάλτε ένα άλλο κοντά σας στο μπροστινό κάθισμα. Ένα πλαστικό δοχείο διαμέτρου 7 ιντσών είναι αρκετό για να κρατήσει όλα τα σκουπίδια σας μέσα στο αυτοκίνητο.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας φυσικό αποσμητικό αυτοκινήτου. Απλώς κόψτε ένα λεπτό χαρτόνι στο σχήμα που επιθυμείτε, τυλίξτε το με ύφασμα (τα παλιά ρούχα θα κάνουν) και μουλιάστε το με ένα φυσικό αρωματικό διάλυμα. Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό είναι ότι μπορείτε πάντα να ρίχνετε λίγο περισσότερο διάλυμα ή αιθέριο έλαιο στο χειροποίητο αποσμητικό αυτοκινήτου σας κάθε φορά που τελειώνει το άρωμα.

Ορίστε. Τώρα ξέρετε ότι η εξάρτηση του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου δεν απαιτεί να ξοδεύετε πολλά χρήματα σε ακριβά επαγγελματικά αξεσουάρ αυτοκινήτου που περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη δημιουργικότητα και μερικούς χρήσιμους πόρους για να επιτύχετε μια καθαρή και πράσινη ατμόσφαιρα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.