Tijd om van vloerontwerpideeën te veranderen

Op wat voor soort vloer loop je als je in huis bent? Is decorvloer goedkoop laminaat het hardhout? Stenen tegels? Steen? Marmer? De hightech luxe vinylvloeren? De polyurethaan marmoleum vloer? Of iets meer exquise bedekt met dure tapijten? Welke vloerontwerpen je ook in je huis hebt geïnstalleerd of op het punt staat te gaan doen, misschien wil je eerst je opties bekijken voordat je een beslissing neemt. Dat komt omdat er tientallen vloertypes zijn om uit te kiezen en het zijn niet alleen goedkope houten vloeren of de eenvoudiger ogende stenen vloer. Er zijn zelfs exotische vloeren waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord! Dus blader elke pagina van onze brochures om, bekijk elke foto en match uw interieur en meubel met de juiste soort vloertegel waarvan u denkt dat die het beste past.

Wat zijn mijn opties?

Het is altijd een goede zaak om veel opties te hebben om te overwegen, omdat je dan niet alleen maar heel weinig keuzes hebt die je waarschijnlijk niet in de eerste plaats wilde hebben. En om ze op te sommen, zijn hier de verschillende soorten vloerontwerpen waaruit u kunt kiezen:

• Hardhout – onder de soorten hardhouten vloeren die u in uw huis kunt installeren, behoren acacia, essen, bamboe, beuken, berken, kersen, kurk, Imbuya, Jatoba, Kempus, esdoorn, merbau, eik, rode eik, teak, walnoot , Zebrano en Tijgerhout.

• LVT – luxe vinylvloeren kunnen alle vloerontwerpen imiteren, van hardhout tot stenen vloeren en andere nieuwe ontwerpconcepten die nog nooit eerder in andere soorten vloeren zijn bereikt.

• Stenen tegels – dit kan flagstone, graniet, kalksteen, marmer, zandsteen, leisteen, travertijn en bewerkte steen zijn.

• Gelamineerde vloeren – dit type vloer is enigszins exclusief voor alleen houten planken en ze zijn er in slechts drie vormen, namelijk het lijmloze kliklaminaat, het gelijmde laminaat en de voorgelijmde tegels. Net als luxe vinylvloeren is dit soort vloeren zeer eenvoudig te leggen en wilt u dus in een mum van tijd een hardhouten vloer hebben, kies dan voor laminaat.

• Tapijten – u kunt effen of gekleurde tapijten kopen, u kunt er ook voor kiezen om er al dan niet patronen op te hebben en voor uw lange trap kunt u een traploper gebruiken. Zorg ervoor dat u bij de beste tapijtmerken koopt, zodat uw tapijt jarenlang meegaat.

Dus zoals je kunt zien, heb je heel wat opties om je vloer te verbouwen en sommige zijn ook veelbelovend! U zult versteld staan ​​hoeveel mooier uw huisinterieur kan zijn met een Red Oak vloer of luxe vinyltegels. Soms ben je bang om nieuwe dingen te proberen, omdat je denkt dat ze verpesten wat is, terwijl ze in feite net het tegenovergestelde kunnen doen.

Terugwinning van vloeren

Aanwinning is een gereserveerde term voor herbebossing of het veranderen van een onbewoonbaar land in een geschikte omgeving waar levensvormen kunnen gedijen. Wanneer u nu het principe van vloerontwerpen toepast, krijgt u een beeld van het verfraaien van uw vloeren met de beste vloermaterialen op de markt. Als u alleen linoleum van klasse “A” op uw betonnen vloer gebruikt, kunt u deze upgraden naar donker eikenhout of Acacia hardhouten vloer. Of maak er een zwevende hardhouten vloer van; je kunt ook opnieuw beginnen met een kalkstenen of granieten vloer en er dan een mooi dik tapijt op leggen als finishing touch. U kunt ook stenen vloeren, luxe vinylvloeren, kant-en-klare hardhouten vloeren of zelfs goedkope houten vloeren gebruiken.

Conclusie

Dus als je eindelijk genoeg hebt van het soort vloerontwerp of het gebrek daaraan in je huis dat altijd niet synchroon lijkt te lopen met je keukenkasten en meubels, dan is het tijd om van vloertype te veranderen. Kies hardhouten of hoogwaardige stenen vloeren om de esthetiek van uw huis verder te vergroten en neem nooit genoegen met minder, want u verdient ook niets minder. Een nieuwe studie laat zelfs zien hoe je huisontwerp je mentaal kan beïnvloeden, kleurenschema’s en zelfs vloerontwerpen en materiaal dat je gebruikt. Hardhouten vloeren zijn het nummer één materiaal dat kalmte en prikkelende intelligentie aanmoedigt, luxe vinylvloeren komen op de tweede plaats en tapijten komen op de derde plaats. Uw matraskleur kan ook uw gedrag en zelfs uw badkamertegels beïnvloeden. Het is een beetje vreemd, maar de resultaten zijn gedocumenteerd door psychologen en experts op het gebied van gedragswetenschap.